Jean Paul Gaulttler Gaultier Le

8435415062190

Intensive dhe e ndjeshme, moderne, dhe komode e ngrohtë, mashkullore dhe e butë... Le Male është një aromë tërheqëse magnetikisht që josh me veçantinë e saj; është ndërtuar mbi kontraste: tradicionale dhe të guximshme, të freskëta dhe të buta, të forta dhe sensuale, me një fjalë: absolutisht i papërmbajtshëm për gratë.

Lloji i aromesEDP - Eau de Parfum Vellimi125 ml
Çfarë mund të fshihet pas kësaj varësie? Sensualiteti i egër i ambergris dhe freskia e xhenxhefilit dhe ananasit, që rrit mashkulloritetin e fuqishëm të drurit të sandalit dhe kokrrës tonka. E nxjerrë nga Kopshti i Gaultierit, qelibari i drurë i këtij eau de parfum intensiv ka vetëm një dëshirë: t'ju joshë.
10250
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Çfarë mund të fshihet pas kësaj varësie? Sensualiteti i egër i ambergris dhe freskia e xhenxhefilit dhe ananasit, që rrit mashkulloritetin e fuqishëm të drurit të sandalit dhe kokrrës tonka. E nxjerrë nga Kopshti i Gaultierit, qelibari i drurë i këtij eau de parfum intensiv ka vetëm një dëshirë: t'ju joshë.

Brendi
Jean Paul Gaultier
Gjinia
Meshkuj
Lloji i aromes
EDP - Eau de Parfum
Vellimi
125 ml
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi i produktit Vellimi Disponueshmëria Çmimi  
8435415062190
125 ml
i disponueshëm
10250
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj