fbpx
Shporta juaj

Thirr tani: 045505599

Prano produktin brenda 24-48h

   

Për ndihmë dhe përkrahje

Na kontakoni në email adresat dhe numrat e telefonit përkatëse

Ferid Curri, Prishtinë 10000

Orari i punës:
E Hënë – E Diel | 08:30 – 22:00

+383 45 505 599

info@melodiapx.com
support@melodiapx.com
orders@melodiapx.com

Bulevardi Bill Klinton, Prishtinë 10000

Orari i punës:
E Hënë – E Premte | 09:00 – 21:00 | E shtunë | 10:00 – 20:00

+383 45 505 595

info@melodiapx.com
support@melodiapx.com
orders@melodiapx.com

Transporti Falas

Për çdo blerje mbi 30€

Prano produktin

Prano produktin brenda 24-48h

Merr informatë

24/7 në dispozicionin tuaj

Transporti falas mbi 50€

Shqipëri / Maqedonia e Veriut