Adidas Atlete – Grand Court Cloudfoam Lifestyle Court Comfort Shoes Black/White

74.95 

Model për Meshkuj
Grand Court Cloudfoam Lifestyle Court Comfort Shoes
Stili:GW9196
Ngjyra:Zezë/Bardhë

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

41 1/3, 40 2/3, 42, 42 2/3, 43 1/3, 44, 44 2/3, 45 1/3, 46

Brendet: No selection

Adidas

Gjinia: No selection

Meshkuj

Materiali: No selection

Pj. E Epërme:Sintetikë Lidhëset:Tekstil Pj. Fundore:Gomë

Ngjyra: No selection

Përdorimi: No selection

Stili: No selection