Adidas Atlete – Ozelle Cloudfoam Lifestyle Running Shoes Grey/Light Pink

89.95 

Model për Femra
Ozelle Cloudfoam Lifestyle Running Shoes
Stili:GX1728
Ngjyra:Hiri/Pembe

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

, , , , , ,

Brendet: No selection

Gjinia: No selection

Materiali: No selection

,

Ngjyra: No selection

Përdorimi: No selection

Stili: No selection