Adidas Atlete – Tensaur Sport 2.0 Kids White

39.95 

Model për Femra
Tensaur Sport 2.0 Kids
Stili:GW6423
Ngjyra:Bardhë

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

, , , , , ,

Brendet: No selection

Gjinia: No selection

Materiali: No selection

, ,

Ngjyra: No selection

Përdorimi: No selection

Stili: No selection