Adidas Çizme Terrex- Terrex Ax4 Mid Beta Cold.Rdy Hiking Boots Green/Black

139.95 

Model për Meshkuj
Terrex Ax4 Mid Beta Cold.Rdy Hiking Boots
Stili:GY3158
Ngjyra:Gjelbër/Zezë

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

, , , , ,

Brendet: No selection

Gjinia: No selection

Materiali: No selection

Ngjyra: No selection

Përdorimi: No selection

Stili: No selection