Magnum Çizme – Cobra 6.0 Desert

109.95 

Model për Meshkuj
Stili:Outdoor/Ushtri/Ushtarake/Military

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Magnum Cobra 6.0 – Këto çizme janë të pajisura me material të butë dhe të qëndrueshëm që siguron mbështetje solide dhe të rehatshme për këmbët.Brendësia e këtij modeli është me material rezistent ndaj gërryerjes. Veshja e tillë ka një efekt pozitiv në ventilimin e këpucëve, si dhe komoditetin e përdorimit.

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

, , , , ,

Brendet: No selection

Stili: No selection

,

Super Oferta: No selection