Magnum Çizme – Lynx 6.0 Black

99.95 

Model për Meshkuj
Stili:Outdoor/Ushtri/Ushtarake/Military
Ngjyra:Zezë

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

MAGNUM LYNX 6.0 – një garanci e besueshmërisë në terren!
Modeli LYNX 6.0 nga Magnum është një mbathje taktike që do ta provojë veten në kushtet më të vështira të terrenit, duke siguruar komoditetin e ecjes në tokë të rrëshqitshme, të lagësht ose plot me gurë të mprehtë.
Është profilizuar posaçërisht në mënyrë që të përputhet saktësisht me formën e këmbës, e cila, e kombinuar me futjen e shkumës, rrit komoditetin e veshjes dhe parandalon formimin e gërvishtjeve ose acarimit.Këto çizme taktike janë të dizajnuara për punonjësit e shërbimeve dhe sigurisë me uniformë, entuziastët e sporteve të qitjes dhe entuziastët ushtarakë.

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

, , , , , , , , , , , ,

Brendet: No selection

Ngjyra: No selection

Stili: No selection

,

Super Oferta: No selection