Magnum Çizme – Lynx 8.0 Black

131.95 

Model për Meshkuj
Stili:Outdoor/Ushtri/Ushtarake/Military
Ngjyra:Zezë

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Magnum Lynx 8.0 Çizme të thella që kanë një sipërfaqe të qëndrueshme prej lëkure Magnashield, e cila jep performancë dhe qëndrueshmëri.Si të gjitha çizmet Magnum në treg, kjo çizme ka shumë teknologji të inkorporuar në të.Janë projektuar për të qenë një nga çizmet më të përsosura. I gjithë hardueri për këtë çizme është projektuar të jetë i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj ndryshkut. Kjo është bërë për t’u siguruar që çizmet të kenë një jetë të gjatë për përdoruesit.

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

, , , , , , , , , , , , ,

Brendet: No selection

Ngjyra: No selection

Stili: No selection

,

Super Oferta: No selection