Mees Pantolla – 28-02207 Green

29.95 

Model për Femra
Stili:Elegant
Ngjyra:Gjelbër

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

36, 40, 42

Brendet: No selection

Mees

Gjinia: No selection

Femra

Materiali: No selection

100% Poliester

Ngjyra: No selection

Përdorimi: No selection

Stili: No selection