New Balance Atlete – Shando Mtshalk Grey/Black

98.00 

Model për Meshkuj
Shando Mtshalk
Stili:MTSHALK
Ngjyra:Hiri/Zezë

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

41.5, 42, 43, 44

Brendet: No selection

New Balance

Gjinia: No selection

Meshkuj

Materiali: No selection

Sintetikë

Ngjyra: No selection

Përdorimi: No selection

Stili: No selection