Nike Trenerkë- Dri-Fit Fleece Men’S Full-Zip Camo Fitness Hoodie Black/Grey

87.00 

Model për Meshkuj
Dri-Fit Fleece Men’S Full-Zip Camo Fitness Hoodie
Stili:DQ4790-010

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

, , ,

Brendet: No selection

Gjinia: No selection

Materiali: No selection

Përdorimi: No selection

Stili: No selection