Nike Duks – Dri-Fit Get Fit Women’S Graphic Crewneck Sweatshirt Brown

68.00 
54.40 

Model për Femra
Dri-Fit Get Fit Women’S Graphic Crewneck Sweatshirt
Stili:DQ5542-291
Ngjyra:Kaftë

🔥SHFRYTËZO ZBRITJEN -20%🔥

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

,

Brendet: No selection

Gjinia: No selection

Materiali: No selection

Ngjyra: No selection

Përdorimi: No selection

Stili: No selection