Nike Duks – Nsw Po Hoodie Club Flc Black/White

49.00 
39.20 

Model për Fëmijë
Nsw Po Hoodie Club Flc
Stili:BV0783-010
Ngjyra:Zezë/Bardhë

🔥SHFRYTËZO ZBRITJEN -20%🔥

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

Brendet: No selection

Gjinia: No selection

Materiali: No selection

,

Ngjyra: No selection

Përdorimi: No selection

Stili: No selection