Parken Pantolla – 51220-39246-5 Olive

34.50 

Model për Meshkuj
Stili:Të Përditshëm/Elegant
Ngjyra:Bezhë

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

, , , , , ,

Brendet: No selection

Ngjyra: No selection

Stili: No selection