Reebok Atlete – Rush Runner 4 Shoes Black/Maroon/White

28.00 

Model për Fëmijë
Rush Runner 4 Shoes
Stili:GX4009
Ngjyra:Zezë/Vishnje/Bardhë

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34

Brendet: No selection

Reebok

Gjinia: No selection

Fëmijë

Materiali: No selection

Sintetik, Tekstil

Ngjyra: No selection

Përdorimi: No selection

Stili: No selection