Adidas Thumba – Adipower Studs Silver/Black

22.95 

Unisex
Adipower Studs
Stili:BQ0701

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

Brendet: No selection

Materiali: No selection

Ngjyra: No selection

Përdorimi: No selection

Stili: No selection