Adidas Thumba – Trx Sg Long Silver

14.95 

Unisex
TRX SG Long
Stili:BP7976

  • Për çdo blerje mbi 30€Kosovë – Transporti Falas
  • Për çdo blerje mbi 50€Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut – Transporti Falas
  • Prano produktin brenda 2448h në Kosovë
  • Prano produktin rreth 4-5 ditë në Shqipëri / Maqedoni e Veriut

Informata Shtesë

Madhësia: No selection

Brendet: No selection

Materiali: No selection

Ngjyra: No selection

Përdorimi: No selection

Stili: No selection