Pyetjet më të shpeshta (FAQ)

Pyetjet dhe përgjigje

Ku gjenden dyqanet e Melodia Px?

Melodia Px përveç platformës online funksionon edhe në 3 dyqane me lokacion:

  • Melodia Px, Ferid Curri, Prishtinë 10000 Kosovë.
  • Melodia Px, Bulevardi Bill Klinton, Prishtinë 10000 Kosovë.
  • Melodia Px, Magjistralja Prishtine-Shkup, Ferizaj 70000 Kosovë.
Ku dërgoni porosi?

Ne dërgojmë porosinë në Kosove, Shqipëri dhe Maqedoni.

Sa është kohëzgjatja e transportit?

Në Kosovë porosinë do ta pranoni brenda 24-48 orë kurse
në Shqipëri dhe Maqedoni porosinë do ta pranoni brenda 4-5 dite.

Sa është çmimi I transportit për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni ?

Për Kosovë

Për blerjet deri në 30.00€ transporti është 2.00€,
Për blerjet mbi 30.00€ transporti është FALAS!
Në rast ndërrimi të produktit, transporti është 2.00€.

Për Shqipëri dhe Maqedoni

Për blerjet deri në 30.00€ transporti është 5.00€,
Për blerjet deri në 50.00€ transporti është 2.50€,
Për blerjet mbi 50.00€ transporti është FALAS!
Në rast ndërrimi të produktit, transporti është 5.00€.
Të hollat nuk kthehen!

Çfarë forma të pagesave pranoni?

Pagesa mund te bëhet në dy mënyra:

  1. Me para ne dorë në momentin që do t’a pranoni porosinë tuaj2
  2. Me kartelë bankare VISA ose MASTER.
A mund ta ndryshoj ose anuloj porosinë time?

Ju mund ta ndryshoni ose anuloni porosinë tuaj në një afat prej 5 orësh nga momenti që e keni bërë porosinë. Na kontaktoni në numrin +38345505599 nëse keni një kërkesë të tillë!

Porosia ime nuk ka arritur, kë duhet të kontakoj?

Nëse porosia nuk ka arritur brenda afatit te caktuar varësisht vendndodhjes suaj atëherë na kontaktoni në e-mail-in melodiapxsc@gmail.com ose në numrat e telefonit +38345505599 dhe +38343994996 çdo ditë të javës nga ora: 08:30 deri 00:00, ne do të mundohemi që sa me shpejt tju kthejmë një përgjigjje për vonesën e porosisë dhe argumentimin.