fbpx
Shporta juaj

Thirr tani: 045505599

Prano produktin brenda 24-48h

   

Pyetjet më të shpeshta (FAQ)

Melodia Px përveç platformës online funksionon edhe në 2 dyqane me lokacion:

  • Melodia Px, Ferid Curri, Prishtinë 10000 Kosovë.
  • Melodia Px, Bulevardi Bill Klinton, Prishtinë 10000 Kosovë.

Ne dërgojmë porosi në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut.

Në Kosovë porosinë do ta pranoni brenda 24-48 orë kurse, në Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut porosinë do ta pranoni brenda 4-5 dite.

Për Kosovë

Për blerjet deri në 30.00€ transporti është 2.00€,
Për blerjet mbi 30.00€ transporti është FALAS!
Në rast ndërrimi të produktit, transporti është 2.00€.

Për Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut

Për blerjet deri në 30.00€ transporti është 5.00€,
Për blerjet deri në 50.00€ transporti është 2.50€,
Për blerjet mbi 50.00€ transporti është FALAS!
Në rast ndërrimi të produktit, transporti është 5.00€.
Të hollat nuk kthehen!

Pagesa mund të bëhet në:

Me para në dorë në momentin që do ta pranoni porosinë tuaj.

Ju mund ta ndryshoni ose anuloni porosinë tuaj në një afat prej 5 orësh nga momenti që e keni bërë porosinë. Na kontaktoni në numrin 045505599 nëse keni një kërkesë të tillë!

Nëse porosia nuk ka arritur brenda afatit te caktuar varësisht vendndodhjes suaj atëherë na kontaktoni në e-mail-in melodiapxsc@gmail.com ose në numrat e telefonit 045505599 dhe 043994996 çdo ditë të javës nga ora: 08:30 deri 00:00, ne do të mundohemi që sa me shpejt t’ju kthejmë një përgjigjje për vonesën e porosisë dhe argumentimin.

Transporti Falas

Për çdo blerje mbi 30€

Prano produktin

Prano produktin brenda 24-48h

Merr informatë

24/7 në dispozicionin tuaj

Transporti falas mbi 50€

Shqipëri / Maqedonia e Veriut