Shërbimi ndaj klienteve

Sherbimi i mire ndaj klienteve është njëra ndër kriteret kryesore për cilin do që aplikon për punë në Melodia Px, per arsye se klientët gjithmone gjykojnë për sherbimet ndaj tyre.

Duke vizituar dyqanet tona ju bindeni për sherbimet që stafi ynë është në gjendje te ofrojë, duke u munduar që gjithmonë ju si klient të ndaheni të kënaqur.

Shërbimi I mirë ndaj klientëve ka të bëjë me rikthimin e tyre, ku kjo arrihet nga ana jonë duke qene sa me të afert në aspektin profesional, duke ju ndihmuar klientëve me numrat e produkteve që kërkon apo duke ju përshtatur kërkesës së klientëve për produktet që janë të interesuar. Në momentet kur nuk kemi stok nga ndonjë produkt do të informoheni nese produkti gjendet apo jo në njerën prej dyqaneve tona apo nëse mund t’a kemi përsëri në gjendje në një afat të shkurtër kohor.

 

Në momentet që ju nuk keni mundësi të vizitoni dyqanet tona mund të drejtoheni në web-faqen tonë www.melodiapx.com ku lehtë mund të orientoheni për produktet që jeni të interesuar ose në rrjetet tona sociale Facebook/Instagram “MELODIA PX” ku mund të na shkruani ne inbox ose ne whatsapp/viber ne numrin e telefonit +38345505599 nga ora 08:00 – 00:00 çdo ditë, për çfarë do produkti që jeni të interesuar dhe ne do t’ju kthejmë pergjigje sa më shpejt qe te mundemi. Ekipi yne I marketingut është mjaft profesional dhe janë në gjendje t’ju pershtaten kerkesave tuaja.

Klientet e kenaqur kanë potencial per tu bere kliente besnikë!

Faleminderit qe jemi zgjedhja juaj!