fbpx
Shporta juaj

Thirr tani: 045505599

Prano produktin brenda 24-48h

   

Termet dhe kushtet

Me përdorimin e faqes www.melodiapx.com ju nënkuptoni që jeni dakord me kushtet tona dhe i pranoni ato në momentin që bëni një blerje. Ne si kompani jemi të detyruar të respektojmë çdo shërbim që e publikojmë në faqen tonë.

Arsyeja e përdorimit të termave dhe kushteve është se formojnë marrëdhënie ndërmjet juve dhe Melodia Px. Para se të bëni porosi të produkteve tona ju lusim që të lexoni Termet dhe Kushtet për të eleminuar çdo keqkuptim të mundshëm.

Melodia Px me platformën online posedon edhe dyqane në Prishtinë dhe Ferizaj, ku komunikimi mund të zhvillohet në formën elektronike ose drejtpërdrejt në dyqan.

Nuk mund të garantojmë që të gjitha specifikat lidhur me produktet tona janë të sakta dhe pa gabime. Nëse keni blerë një produkt dhe nuk është në përputhje me të dhënat që i kemi në web-faqen tonë, ju mund ta ktheni produktin brenda 24 orëve së bashku me dokumentet e plota që keni marr me produktin ose të bëni zëvendësim me një produkt tjetër (gjithmonë duke ruajtur kuponin fiskal).

Termet dhe kushtet e shitjes janë të rëndësishme për ju dhe Melodia Px pasi që ato përdoren për të mbrojtur të drejtat tuaja si klient si dhe të drejtat tona si biznes.

Transporti Falas

Për çdo blerje mbi 30€

Prano produktin

Prano produktin brenda 24-48h

Merr informatë

24/7 në dispozicionin tuaj

Transporti falas mbi 50€

Shqipëri / Maqedonia e Veriut