Termet e përdorimit

Melodia Px ju ofron një formë më të lehtë të blerjeve, që tani ju mund të porositni përmes Facebook-ut dhe Instagramit duke u lidhur me njërin nga agjentët tanë.

Rregullat e blerjes:

1. Shiqoni foto albumet dhe perzgjedhni artikullin i cili ju pëlqen

2. Na Shkruani në mesazh ose në viber ( +38345505599 ) për madhësinë, ose ngjyren te cilen ju keni nevoj

3. Agjenti i ynë është i obliguar që në një afat prej 20 minutash të ju konfirmoj
se artikulli i përzgjedhur nga ju eshte ne dispozicion apo e kundërta.

4. Çmimi i transportit është 2.50€ në të gjithë territorin e Kosovës.

5. Nëse bëni blerje mbi 30.00€ Transporti është FALAS!

6. Afati i arritjes së produktit tek ju prej 24 – 48 orë.

7. Të dhënat ku duhet të dërgohet produkti, duhen të jenë të sakta.

8. Nëse ju e keni blerë produktin dhe nuk jeni të kënaqur atëherë ju mund ta ndërroni në afat prej 5 Ditësh, produkti nuk duhet të përdoret (ekspertet tane do ta vlersojne se a eshte i perdor apo jo produkti ) shpenzimet për ndërrimin e produktit i takojn blerësit në vlerë prej 3,50€

9. Në rastet kur shfaqen gabime teknike apo njerëzore në vendosje të përshkrimit të produktit në platformë, specifikacioneve apo çmimeve, konsumatori pajtohet qe ajo porosi te anulohet dhe te mos ketë ndonjë detyrim shtesë të palëve ndaj njëra tjetrës sa i përket atij produkti, respektivisht asaj porosie.