Atlete NEW BALANCE 327

Zezë

Stili:MS327CTB

12000
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emertimi: Atlete New Balance Origjina: Vietnami Permbajtja: Mesh:47%,Lekurë:40%,Pu:13%

Brendi
New Balance
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
40.5
Ngjyra
 Zezë
Lloji
Atlete
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
196307579728
Zezë/Bardhë 41.5
i disponueshëm
12000
+
196307579735
Zezë/Bardhë 42
i disponueshëm
12000
+
196307579742
Zezë/Bardhë 42.5
i disponueshëm
12000
+
196307579759
Zezë/Bardhë 43
i disponueshëm
12000
+
196307579766
Zezë/Bardhë 44
i disponueshëm
12000
+
196307579773
Zezë/Bardhë 44.5
i disponueshëm
12000
+
196307579780
Zezë/Bardhë 45
i disponueshëm
12000
+
196307579940
Zezë 40.5
i disponueshëm
12000
+
196307579957
Zezë 41.5
i disponueshëm
12000
+
196307579964
Zezë 42
i disponueshëm
12000
+
196307579971
Zezë 42.5
i disponueshëm
12000
+
196307579988
Zezë 43
i disponueshëm
12000
+
196307579995
Zezë 44
i disponueshëm
12000
+
196307580007
Zezë 44.5
i disponueshëm
12000
+
196307580014
Zezë 45
i disponueshëm
12000
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj