Politikat e transportit

Politika e Transportit

Ne si Melodia Px dëshirojmë të sigurojmë që përvoja juaj e blerjes të jetë e këndshme dhe pa vështirësi. Ju lutemi të merrni një moment për të shqyrtuar politikën tonë të transportit.

Koha e Përpunimit:

  • Të gjitha porositë përpunohen brenda 1-2 ditëve të punës (përjashtuar fundjavët dhe pushimet). Ne përpiqemi të dërgojmë porosinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Tarifat e Transportit:

Për çdo blerje mbi 30€ në Kosovë - Transporti Falas
Për çdo blerje mbi 50€ në Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut - Transporti Falas

Metodat e Transportit:

Metodat e transportit luajnë rol të rëndësishëm në sigurinë dhe efikasitetin e dërgesave. Në rastin tonë posta POSTMAN, përdorë një metodë efikase dhe të sigurtë me ekipin e tyre duke munduar të jenë sa më të saktë dhe perfekt me automjetet e tyre transportuese.

Koha e Pritshme e Dorëzimit:

  • Koha e dorëzimit varet nga metoda e transportit dhe vendndodhjes juaj. Koha e llogaritur e dorëzimit do të jepet në momentin e pagesës. Ju lutemi të keni parasysh se këto janë llogaritje, dhe koha e dorëzimit real mund të ndryshojë.

Gjurmimi i Porosisë:

  • Pas dërgimit të porosisë suaj, do të merrni një email konfirmimi të dërgesës me një numër gjurmimi. Mund të gjurmoni porosinë tuaj duke përdorur këtë numër përmes faqes sonë zyrtare ose faqes së internetit të shërbimit të dërgesës.

Transporti Ndërkombëtar:

  • Ne ofrojmë transport në 3 shtete: Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut. Tarifat dhe kohët e dorëzimit në këto shtete ndryshojnë.

Vonimet në Transport:

  • Ndërsa përpilojmë kohët e pritshme të dorëzimit, rrethanat e papritura si vonimet postare, kushte e ndryshme, ose faktorë tjerë që janë jashtë kontrollit tonë mund të shkaktojnë vonime. Ju falenderojmë për mirëkuptimin në raste të tilla.

Adresat e Paplotësuara ose të Pasakta:

  • Është përgjegjësia e klientit të sigurojë informacionin e saktë dhe të plotë të transportit. Ju lutemi të kontrolloni dy herë adresën tuaj të transportit para se të përfundoni porosinë tuaj. Nëse ofrohet një adresë e pasaktë ose e paplotësuar, duhet sjellë kthimin e paketës te ne, mund të aplikohen tarifa shtesë transporti.

Pakot e Humbura ose të Vjedhura:

  • Melodia SH.P.K nuk është përgjegjës për pakot e humbura ose të vjedhura. Ju lutemi të siguroheni që vendndodhja e dorëzimit është e sigurt, dhe mundeni të shtoni sigurim për dorëzimin për mbrojtje të shtuar.

Informacioni për Kontakt:

  • Nëse keni ndonjë pyetje apo shqetësim në lidhje me transportin e porosisë suaj, ju lutemi të kontaktoni ekipin tonë të shërbimit ndaj klientit në info@melodiapx.com ose +383 45 505 599

Faleminderit që zgjodhët Melodia Px!