Për ndihmë dhe përkrahje

Na kontakoni në email adresat dhe numrat e telefonit përkatëse

Melodia Px, Ferid Curri, Prishtinë 10000

Orari i punës:
E Hënë – E Diel | 08:30 – 22:00

+383 45 505 599

info@melodiapx.com
support@melodiapx.com
orders@melodiapx.com

Shiko dyqanin në hartë
Kliko këtu

 

Bulevardi Bill Klinton, Prishtinë 10000

Orari i punës:
E Hënë – E Premte | 09:00 – 21:00

E shtunë | 10:00 – 20:00

+383 45 505 595

info@melodiapx.com
support@melodiapx.com
orders@melodiapx.com

Shiko dyqanin në hartë
Kliko këtu

 

Magjistralja Prishtine – Shkup, Ferizaj 70000

Orari i punës:
E Hënë – E Diel | 09:00 – 22:00

+383 46 198 822

info@melodiapx.com
support@melodiapx.com
orders@melodiapx.com

Shiko dyqanin në hartë
Kliko këtu