Rreth Nesh

Melodia SH.P.K (Melodia PX) kompani e themeluar në vitin 1999 fillimisht si biznes familjar, sot pjesë e këtij biznesi janë mbi 100 të punësuar.

Afër 20 vite përvoje pune në tregun e Kosovës, ne ju ofrojmë siguri të plotë në produktet tona dhe përgjegjësi maksimale.

Ne gjendemi në tri dyqane në qytetet Prishtinë dhe Ferizaj.

Përmes partneriteteve rajonale dhe ndërkombëtare të cilat kompania jonë ka kultivuar për 20 vite. Sot, kemi qasje aktive në tregje të kualitetit më të lartë, duke ofruar risi në produkte dhe kualitet të përmasave botërore.

Përmes shërbimit online, ne jemi të përkushtuar ju ofrojmë shërbime të kualitetit më të lartë në gjithë Kosovën dhe t’ju mundësojmë të blini nga rehatia e shtëpisë tuaj.