Bluzë JSCO 3200 K.Grey

4810140063157
Promo
Hiri
1195
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave
Bluzë JSCO 3200 K.Grey / L
Emërtimi: Maicë JSCO, Përmbajtja: 100% Pambuk, Origjina: Turqi
Brendi
JSCO
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
L
Ngjyra
 Hiri
Stili
*
Lloji
Bluzë
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi i produktit Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
4810140063102
Hiri e mbyllur L
i disponueshëm
1195
+
4810140063119
Hiri e mbyllur M
i disponueshëm
1195
+
4810140063126
Hiri e mbyllur S
i disponueshëm
1195
+
4810140063133
Hiri e mbyllur XL
i disponueshëm
1195
+
4810140063140
Hiri e mbyllur XXL
i disponueshëm
1195
+
4810140062952
Zezë L
i disponueshëm
1195
+
4810140062969
Zezë M
i disponueshëm
1195
+
4810140062976
Zezë S
i disponueshëm
1195
+
4810140062990
Zezë XXL
i disponueshëm
1195
+
4810140063157
Hiri L
i disponueshëm
1195
+
4810140063188
Hiri XL
i disponueshëm
1195
+
4810140063003
Bardhë L
i disponueshëm
1195
+
4810140063034
Bardhë XL
i disponueshëm
1195
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj