Kuletë Jessica K-854 Vjollcë

Vjollce

Stili:K-854

995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emërtimi: Kuletë Jessica, Përmbajtja: PVC: 100% Poliester, Origjina: Kinë

Brendi
Jessica
Gjinia
Femra
Madhesia
OS
Ngjyra
 Vjollce
Stili
K-854
Lloji
Kuletë
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
8380099500022
Zezë OS
i disponueshëm
995
+
8380099500023
Kaltër OS
i disponueshëm
995
+
8380099500024
Krem OS
i disponueshëm
995
+
8380099500025
Vjollce OS
i disponueshëm
995
+
8380099500026
Gjelbërt OS
i disponueshëm
995
+
8380099500027
Pembe e mbyllur OS
i disponueshëm
995
+
8380099500028
Bardhë OS
i disponueshëm
995
+
8380099500029
Portokall OS
i disponueshëm
995
+
8380099500030
Kaftë e hapur OS
i disponueshëm
995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj