Syze MAGNUM Lunita (B110-5)

5902786127153

Promo

Stili:Lunita (B110-5)

2495
Out of stock
Syze MAGNUM Lunita (B110-5) Zezë / OS
Emërtim: Syze dielli Magnum, Përmbajtja: Polikarbon, Origjina: Kina
Brendi
Magnum
Gjinia
Unisex
Madhesia
OS
Ngjyra
 Zezë/Portokall
Stili
Lunita (B110-5)
Lloji
Syze
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj