Atlete ADIDAS Hoops 3.0 Cf C

Bardhë/Portokall

Stili:IG6106

3795
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Pj. e epërme:Sintetikë,Tekstil Lidhëset:Tekstil Pj. fundore:Gomë

Brendi
Adidas
Gjinia
Fëmijë
Madhesia
31.5
Ngjyra
 Bardhë/Portokall
Lloji
Atlete
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
4066765419811
Bardhë/Portokall 31.5
i disponueshëm
3795
+
4066765419736
Bardhë/Portokall 31
i disponueshëm
3795
+
4066765419750
Bardhë/Portokall 30.5
i disponueshëm
3795
+
4066765419781
Bardhë/Portokall 30
i disponueshëm
3795
+
4066765419743
Bardhë/Portokall 35
i disponueshëm
3795
+
4066765419767
Bardhë/Portokall 29
i disponueshëm
3795
+
4066765419842
Bardhë/Portokall 28.5
i disponueshëm
3795
+
4066765419828
Bardhë/Portokall 34
i disponueshëm
3795
+
4066765419835
Bardhë/Portokall 28
i disponueshëm
3795
+
4066765419774
Bardhë/Portokall 33.5
i disponueshëm
3795
+
4066765419804
Bardhë/Portokall 33
i disponueshëm
3795
+
4066765419798
Bardhë/Portokall 32
i disponueshëm
3795
+
4065418382380
Bardhë 28.5
i disponueshëm
2996
+
4066746232750
Bardhë/Zezë 34
i disponueshëm
2996
+
4066746232774
Bardhë/Zezë 33.5
i disponueshëm
2996
+
4065418382397
Bardhë 28
i disponueshëm
2996
+
4065418382366
Bardhë 29
i disponueshëm
2996
+
4065418382335
Bardhë 30 1/2
i disponueshëm
2996
+
4065418382427
Bardhë 31
i disponueshëm
2996
+
4065418382403
Bardhë 31 1/2
i disponueshëm
2996
+
4065418382410
Bardhë 33
i disponueshëm
2996
+
4065418382373
Bardhë 33 1/2
i disponueshëm
2996
+
4065418382359
Bardhë 35
i disponueshëm
2996
+
4066746232736
Bardhë/Zezë 28 1/2
i disponueshëm
2996
+
4066746232767
Bardhë/Zezë 33
i disponueshëm
2996
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj