Atlete ADIDAS Ozelle

Hiri

Stili:IG5985

7995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave
Emërtimi: Atlete Adidas Përmbajtja: Pj. e epërme:Tekstil,Lëkurë Lidhëset:Tekstil Pj. fundore:Sintetikë,Gomë
Brendi
Adidas
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
44 2/3
Ngjyra
 Hiri
Lloji
Atlete
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
4066764983481
Hiri 44
i disponueshëm
7995
+
4066764983504
Hiri 43 1/3
i disponueshëm
7995
+
4066764983573
Hiri 45 1/3
i disponueshëm
7995
+
4066764983580
Hiri 44 2/3
i disponueshëm
7995
+
4066764983603
Hiri 42 2/3
i disponueshëm
7995
+
4066764983535
Hiri 42
i disponueshëm
7995
+
4066764983542
Hiri 41 1/3
i disponueshëm
7995
+
4066764081910
Hiri e mbyllur 44 2/3
i disponueshëm
7995
+
4066764081972
Hiri e mbyllur 44
i disponueshëm
7995
+
4066764081941
Hiri e mbyllur 42
i disponueshëm
7995
+
4066764081958
Hiri e mbyllur 41 1/3
i disponueshëm
7995
+
4066764081811
Hiri e mbyllur 45 1/3
i disponueshëm
7995
+
4065427737294
Krem 46
i disponueshëm
7995
+
4065427740942
Krem 40 2/3
i disponueshëm
7995
+
4065427737256
Krem 42
i disponueshëm
7995
+
4065427737331
Krem 41 1/3
i disponueshëm
7995
+
4065427740973
Krem 43 1/3
i disponueshëm
7995
+
4065427737317
Krem 44
i disponueshëm
7995
+
4065427737218
Krem 44 2/3
i disponueshëm
7995
+
4065427741000
Krem 45 1/3
i disponueshëm
7995
+
4065427737119
Zezë/Bardhë 45 1/3
i disponueshëm
6746
+
4066755432103
Hiri/Bardhë 44
i disponueshëm
6746
+
4066755432110
Hiri/Bardhë 44 2/3
i disponueshëm
6746
+
4066755432127
Hiri/Bardhë 45 1/3
i disponueshëm
6746
+
4066755428472
Hiri/Bardhë 40 2/3
i disponueshëm
6746
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj