Atlete ADIDAS Tensaur Sport 2.0 Cf K

Kaltër e mbyllur/Kaltër

Stili:IE0922

3795
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Pj. e epërme:Sintetikë,Tekstil Lidhëset:Tekstil Pj. fundore:Gomë

Brendi
Adidas
Gjinia
Fëmijë
Madhesia
31.5
Ngjyra
 Kaltër e mbyllur/Kaltër
Lloji
Atlete
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
4067889845708
Kaltër e mbyllur/Kaltër 31.5
i disponueshëm
3795
+
4067889845777
Kaltër e mbyllur/Kaltër 31
i disponueshëm
3795
+
4067889845807
Kaltër e mbyllur/Kaltër 30.5
i disponueshëm
3795
+
4067889849447
Kaltër e mbyllur/Kaltër 30
i disponueshëm
3795
+
4067889845678
Kaltër e mbyllur/Kaltër 35
i disponueshëm
3795
+
4067889849423
Kaltër e mbyllur/Kaltër 29
i disponueshëm
3795
+
4067889845814
Kaltër e mbyllur/Kaltër 28.5
i disponueshëm
3795
+
4067889845692
Kaltër e mbyllur/Kaltër 34
i disponueshëm
3795
+
4067889845791
Kaltër e mbyllur/Kaltër 28
i disponueshëm
3795
+
4067889849430
Kaltër e mbyllur/Kaltër 33.5
i disponueshëm
3795
+
4067889845661
Kaltër e mbyllur/Kaltër 33
i disponueshëm
3795
+
4067889849454
Kaltër e mbyllur/Kaltër 32
i disponueshëm
3795
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj