Atlete NEW BALANCE 327

Bezhë

Stili:WS327WG

12000
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emertimi: Atlete New Balance Origjina: Kina Permbajtja: Lekurë:53%,Mesh:47%

Brendi
New Balance
Gjinia
Femra
Madhesia
36.5
Ngjyra
 Bezhë
Lloji
Atlete
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
197375466507
Pembe e hapur 36
i disponueshëm
12000
+
197375466514
Pembe e hapur 36.5
i disponueshëm
12000
+
197375466521
Pembe e hapur 37
i disponueshëm
12000
+
197375466538
Pembe e hapur 37.5
i disponueshëm
12000
+
197375466545
Pembe e hapur 38
i disponueshëm
12000
+
197375466552
Pembe e hapur 39
i disponueshëm
12000
+
197375466569
Pembe e hapur 40
i disponueshëm
12000
+
197375466347
Bezhë 36
i disponueshëm
12000
+
197375466354
Bezhë 36.5
i disponueshëm
12000
+
197375466361
Bezhë 37
i disponueshëm
12000
+
197375466378
Bezhë 37.5
i disponueshëm
12000
+
197375466385
Bezhë 38
i disponueshëm
12000
+
197375466408
Bezhë 40
i disponueshëm
12000
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj