Atlete NEW BALANCE 480

Bardhë

Stili:BB480L3W

11000
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emertimi: Atlete New Balance Origjina: Indonezia Permbajtja: Lekurë 68% Sintetikë 32%

Brendi
New Balance
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
42
Ngjyra
 Bardhë
Lloji
Atlete
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
196432522033
Bardhë 41.5
i disponueshëm
11000
+
196432522040
Bardhë 42
i disponueshëm
11000
+
196432522064
Bardhë 43
i disponueshëm
11000
+
196432522071
Bardhë 44
i disponueshëm
11000
+
196652227428
Bardhë/Gjelbërt 41.5
i disponueshëm
11000
+
196652227435
Bardhë/Gjelbërt 42
i disponueshëm
11000
+
196652227459
Bardhë/Gjelbërt 43
i disponueshëm
11000
+
196652227466
Bardhë/Gjelbërt 44
i disponueshëm
11000
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj