Atlete NEW BALANCE 574

Zezë/Mint

Stili:U574MGH

11000
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emertimi: Atlete New Balance Origjina: Indonezia Permbajtja: 64.13% Lekurë + 21.35% Sintetikë + 14.52% MESH

Brendi
New Balance
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
41.5
Ngjyra
 Zezë/Mint
Lloji
Atlete
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
195907803271
Zezë 41.5
i disponueshëm
11000
+
195907803288
Zezë 42
i disponueshëm
11000
+
195907803295
Zezë 42.5
i disponueshëm
11000
+
195907803301
Zezë 43
i disponueshëm
11000
+
195907803318
Zezë 44
i disponueshëm
11000
+
195907803325
Zezë 44.5
i disponueshëm
11000
+
195907803332
Zezë 45
i disponueshëm
11000
+
197375741642
Zezë/Mint 41.5
i disponueshëm
11000
+
197375741659
Zezë/Mint 42
i disponueshëm
11000
+
197375741666
Zezë/Mint 42.5
i disponueshëm
11000
+
197375741673
Zezë/Mint 43
i disponueshëm
11000
+
197375741680
Zezë/Mint 44
i disponueshëm
11000
+
197375741697
Zezë/Mint 44.5
i disponueshëm
11000
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj