Atlete NEW BALANCE M 997

Zezë

Stili:CM997HCI

11000
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emertimi: Atlete New Balance Origjina: Kina Permbajtja: 56% Lekurë, 22% Sintetikë, 22% Tekstil

Brendi
New Balance
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
41.5
Ngjyra
 Zezë
Stili
CM997HCI
Lloji
Atlete
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
192662418009
Zezë 41.5
i disponueshëm
11000
+
192662418016
Zezë 42
i disponueshëm
11000
+
192662418023
Zezë 42.5
i disponueshëm
11000
+
192662418030
Zezë 43
i disponueshëm
11000
+
192662418047
Zezë 44
i disponueshëm
11000
+
192662418054
Zezë 44.5
i disponueshëm
11000
+
192662418061
Zezë 45
i disponueshëm
11000
+
195907640883
Zezë/Hiri 41.5
i disponueshëm
11000
+
195907640890
Zezë/Hiri 42
i disponueshëm
11000
+
195907640906
Zezë/Hiri 42.5
i disponueshëm
11000
+
195907640913
Zezë/Hiri 43
i disponueshëm
11000
+
195907640920
Zezë/Hiri 44
i disponueshëm
11000
+
195907640937
Zezë/Hiri 44.5
i disponueshëm
11000
+
195907640944
Zezë/Hiri 45
i disponueshëm
11000
+
192662417750
Hiri/Kaltër e mbyllur 41.5
i disponueshëm
11000
+
192662417767
Hiri/Kaltër e mbyllur 42
i disponueshëm
11000
+
192662417774
Hiri/Kaltër e mbyllur 42.5
i disponueshëm
11000
+
192662417781
Hiri/Kaltër e mbyllur 43
i disponueshëm
11000
+
192662417798
Hiri/Kaltër e mbyllur 44
i disponueshëm
11000
+
192662414971
Zezë/Bardhë 40.5
i disponueshëm
8250
+
192662414988
Zezë/Bardhë 41.5
i disponueshëm
8250
+
192662414995
Zezë/Bardhë 42
i disponueshëm
8250
+
192662415008
Zezë/Bardhë 42.5
i disponueshëm
8250
+
192662415022
Zezë/Bardhë 44
i disponueshëm
11000
+
192662415039
Zezë/Bardhë 44.5
i disponueshëm
8250
+
192662415046
Zezë/Bardhë 45
i disponueshëm
8250
+
192662417804
Hiri/Kaltër e mbyllur 44.5
i disponueshëm
11000
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
 
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj