Bluzë me gjysëm zingjir PORTHALL SL2169

Hiri

Stili:SL2169

3295
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave
Emërtimi: Bluzë me gjysëm zingjir Porthall, Përmbajtja: 100% Pambuk
Brendi
Porthall
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
XL
Ngjyra
 Hiri
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9020329500169
Hiri XL
i disponueshëm
3295
+
9020329500170
Hiri e mbyllur M
i disponueshëm
3295
+
9020329500174
Kaltër M
i disponueshëm
3295
+
9020329500178
Kaltër e mbyllur M
i disponueshëm
3295
+
9020329500180
Kaltër e mbyllur XL
i disponueshëm
3295
+
9020329500184
Zezë XL
i disponueshëm
3295
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj