Bluzë Polo Për Meshkuj Giovanni Ferrini P23-3190

Vishnje/Kaltër e mbyllur

Stili:P23-3190

1995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emërtimi: Bluzë Polo, Përmbajtja: 70% Pambuk 30% Poliester Origjina: Turqi

Brendi
Giovanni Ferrini
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
M
Ngjyra
 Vishnje/Kaltër e mbyllur
Stili
P23-3190
Lloji
Bluzë Polo
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9030199502120
Kaltër e mbyllur XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502121
Kaltër e mbyllur XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502122
Kaltër e mbyllur 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502123
Bardhë/Kaltër e hapur M
i disponueshëm
1995
+
9030199502124
Bardhë/Kaltër e hapur L
i disponueshëm
1995
+
9030199502126
Bardhë/Kaltër e hapur XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502128
Vishnje/Kaltër e mbyllur M
i disponueshëm
1995
+
9030199502130
Vishnje/Kaltër e mbyllur XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502131
Vishnje/Kaltër e mbyllur XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502132
Vishnje/Kaltër e mbyllur 3XL
i disponueshëm
1995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj