Bluzë Polo Për Meshkuj Giovanni Ferrini P23-3200

Kaltër e mbyllur/Pembe

Stili:P23-3200

1995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emërtimi: Bluzë Polo, Përmbajtja: 100% Pambuk Origjina: Turqi

Brendi
Giovanni Ferrini
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
M
Ngjyra
 Kaltër e mbyllur/Pembe
Stili
P23-3200
Lloji
Bluzë Polo
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9030199501826
Kaltër e mbyllur/Pembe M
i disponueshëm
1995
+
9030199501828
Kaltër e mbyllur/Pembe XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501829
Kaltër e mbyllur/Pembe XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501830
Kaltër e mbyllur/Pembe 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501831
Kaltër e mbyllur/Kaltër M
i disponueshëm
1995
+
9030199501832
Kaltër e mbyllur/Kaltër L
i disponueshëm
1995
+
9030199501833
Kaltër e mbyllur/Kaltër XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501835
Kaltër e mbyllur/Kaltër 3XL
i disponueshëm
1995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj