Bluzë Polo Për Meshkuj Giovanni Ferrini P23-3220

Pembe

Stili:P23-3220

1995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emërtimi: Bluzë Polo, Përmbajtja: 100% Pambuk Origjina: Turqi

Brendi
Giovanni Ferrini
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
M
Ngjyra
 Pembe
Lloji
Bluzë Polo
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9030199501735
Bardhë M
i disponueshëm
1995
+
9030199501736
Bardhë L
i disponueshëm
1995
+
9030199501738
Bardhë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501739
Bardhë 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501740
Hiri e mbyllur M
i disponueshëm
1995
+
9030199501741
Hiri e mbyllur L
i disponueshëm
1995
+
9030199501743
Hiri e mbyllur XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501744
Hiri e mbyllur 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501745
Kaltër e hapur M
i disponueshëm
1995
+
9030199501748
Kaltër e hapur XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501749
Kaltër e hapur 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501750
Pembe M
i disponueshëm
1995
+
9030199501751
Pembe L
i disponueshëm
1995
+
9030199501752
Pembe XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501753
Pembe XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501754
Pembe 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501755
Kaftë e hapur M
i disponueshëm
1995
+
9030199501758
Kaftë e hapur XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501760
Gjelbërt M
i disponueshëm
1995
+
9030199501761
Gjelbërt L
i disponueshëm
1995
+
9030199501762
Gjelbërt XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501764
Gjelbërt 3XL
i disponueshëm
1995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj