Bluzë Polo Për Meshkuj Giovanni Ferrini P23-3265

Bardhë

Stili:P23-3265

1995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emërtimi: Bluzë Polo, Përmbajtja: 100% Pambuk Origjina: Turqi

Brendi
Giovanni Ferrini
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
M
Ngjyra
 Bardhë
Lloji
Bluzë Polo
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9030199501782
Kaltër M
i disponueshëm
1995
+
9030199501784
Kaltër XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501785
Kaltër XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501786
Kaltër 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501787
Kaltër e mbyllur/Vishnje M
i disponueshëm
1995
+
9030199501788
Kaltër e mbyllur/Vishnje L
i disponueshëm
1995
+
9030199501791
Kaltër e mbyllur/Vishnje 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501793
Kaltër e mbyllur/Kaftë L
i disponueshëm
1995
+
9030199501794
Kaltër e mbyllur/Kaftë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501795
Kaltër e mbyllur/Kaftë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501797
Kaltër e mbyllur/Bardhë M
i disponueshëm
1995
+
9030199501799
Kaltër e mbyllur/Bardhë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501800
Kaltër e mbyllur/Bardhë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501801
Kaltër e mbyllur/Bardhë 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501802
Bardhë M
i disponueshëm
1995
+
9030199501803
Bardhë L
i disponueshëm
1995
+
9030199501806
Bardhë 3XL
i disponueshëm
1995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj