Bluzë Polo Për Meshkuj Giovanni Ferrini P23-3345

Kaltër e mbyllur

Stili:P23-3345

1995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emërtimi: Bluzë Polo, Përmbajtja: 70% Pambuk 30% Poliester Origjina: Turqi

Brendi
Giovanni Ferrini
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
M
Ngjyra
 Kaltër e mbyllur
Stili
P23-3345
Lloji
Bluzë Polo
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9030199502083
Kaltër e mbyllur M
i disponueshëm
1995
+
9030199502084
Kaltër e mbyllur L
i disponueshëm
1995
+
9030199502085
Kaltër e mbyllur XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502086
Kaltër e mbyllur XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502087
Kaltër e mbyllur 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502088
Bardhë M
i disponueshëm
1995
+
9030199502089
Bardhë L
i disponueshëm
1995
+
9030199502090
Bardhë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502091
Bardhë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502092
Bardhë 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502093
Vishnje M
i disponueshëm
1995
+
9030199502094
Vishnje L
i disponueshëm
1995
+
9030199502096
Vishnje XXL
i disponueshëm
1995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj