Bluzë Polo Për Meshkuj Giovanni Ferrini P23-3540

Hiri

Stili:P23-3540

1995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emërtimi: Bluzë Polo, Përmbajtja: 100% Pambuk Origjina: Turqi

Brendi
Giovanni Ferrini
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
M
Ngjyra
 Hiri
Lloji
Bluzë Polo
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9030199501846
Kaltër M
i disponueshëm
1995
+
9030199501847
Kaltër L
i disponueshëm
1995
+
9030199501848
Kaltër XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501849
Kaltër XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501850
Kaltër 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501851
Vishnje M
i disponueshëm
1995
+
9030199501852
Vishnje L
i disponueshëm
1995
+
9030199501853
Vishnje XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501854
Vishnje XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501855
Vishnje 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501856
Kaltër e mbyllur M
i disponueshëm
1995
+
9030199501857
Kaltër e mbyllur L
i disponueshëm
1995
+
9030199501858
Kaltër e mbyllur XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501859
Kaltër e mbyllur XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501860
Kaltër e mbyllur 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501861
Hiri M
i disponueshëm
1995
+
9030199501862
Hiri L
i disponueshëm
1995
+
9030199501863
Hiri XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501864
Hiri XXL
i disponueshëm
1995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj