Bluzë Polo Për Meshkuj Giovanni Ferrini P23-3650

Kuqe

Stili:P23-3650

1995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emërtimi: Bluzë Polo, Përmbajtja: 70% Pambuk 30% Poliester Origjina: Turqi

Brendi
Giovanni Ferrini
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
M
Ngjyra
 Kuqe
Lloji
Bluzë Polo
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9030199502043
Mint M
i disponueshëm
1995
+
9030199502045
Mint XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502046
Mint XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502048
Kaltër M
i disponueshëm
1995
+
9030199502049
Kaltër L
i disponueshëm
1995
+
9030199502050
Kaltër XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502051
Kaltër XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502053
Kuqe M
i disponueshëm
1995
+
9030199502054
Kuqe L
i disponueshëm
1995
+
9030199502055
Kuqe XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502056
Kuqe XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502057
Kuqe 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502058
Zezë M
i disponueshëm
1995
+
9030199502059
Zezë L
i disponueshëm
1995
+
9030199502060
Zezë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502062
Zezë 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502063
Bardhë M
i disponueshëm
1995
+
9030199502064
Bardhë L
i disponueshëm
1995
+
9030199502065
Bardhë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502066
Bardhë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502067
Bardhë 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502068
Kaltër e mbyllur M
i disponueshëm
1995
+
9030199502069
Kaltër e mbyllur L
i disponueshëm
1995
+
9030199502070
Kaltër e mbyllur XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502071
Kaltër e mbyllur XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502072
Kaltër e mbyllur 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502073
Vishnje M
i disponueshëm
1995
+
9030199502074
Vishnje L
i disponueshëm
1995
+
9030199502075
Vishnje XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502076
Vishnje XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502077
Vishnje 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502078
Verdhë M
i disponueshëm
1995
+
9030199502080
Verdhë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502081
Verdhë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502082
Verdhë 3XL
i disponueshëm
1995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj