Bluzë Polo Për Meshkuj Giovanni Ferrini P23-3690

Kaltër e mbyllur

Stili:P23-3690

1995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emërtimi: Bluzë Polo, Përmbajtja: 70% Pambuk 30% Poliester Origjina: Turqi

Brendi
Giovanni Ferrini
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
M
Ngjyra
 Kaltër e mbyllur
Lloji
Bluzë Polo
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9030199502013
Mint M
i disponueshëm
1995
+
9030199502014
Mint L
i disponueshëm
1995
+
9030199502015
Mint XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502016
Mint XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502017
Mint 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502018
Kaltër M
i disponueshëm
1995
+
9030199502019
Kaltër L
i disponueshëm
1995
+
9030199502020
Kaltër XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502021
Kaltër XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502022
Kaltër 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502023
Kuqe M
i disponueshëm
1995
+
9030199502024
Kuqe L
i disponueshëm
1995
+
9030199502025
Kuqe XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502026
Kuqe XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502027
Kuqe 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502028
Kaltër e hapur M
i disponueshëm
1995
+
9030199502029
Kaltër e hapur L
i disponueshëm
1995
+
9030199502030
Kaltër e hapur XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502031
Kaltër e hapur XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502032
Kaltër e hapur 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502033
Zezë M
i disponueshëm
1995
+
9030199502034
Zezë L
i disponueshëm
1995
+
9030199502035
Zezë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502036
Zezë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502037
Zezë 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502038
Kaltër e mbyllur M
i disponueshëm
1995
+
9030199502039
Kaltër e mbyllur L
i disponueshëm
1995
+
9030199502040
Kaltër e mbyllur XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502041
Kaltër e mbyllur XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502042
Kaltër e mbyllur 3XL
i disponueshëm
1995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj