Bluzë Polo Për Meshkuj Giovanni Ferrini P24-3130

Hiri

Stili:P24-3130

1995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emërtimi: Bluzë Polo, Përmbajtja: 100% Pambuk Origjina: Turqi

Brendi
Giovanni Ferrini
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
XL
Ngjyra
 Hiri
Lloji
Bluzë Polo
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9030199502137
Kaltër e mbyllur/Kuqe L
i disponueshëm
1995
+
9030199502138
Kaltër e mbyllur/Kuqe XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502140
Kaltër e mbyllur/Kuqe 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502141
Hiri L
i disponueshëm
1995
+
9030199502142
Hiri XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502144
Hiri 3XL
i disponueshëm
1995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj