Bluzë Polo Për Meshkuj Giovanni Ferrini P24-3200

Kaltër e mbyllur

Stili:P24-3200

1995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emërtimi: Bluzë Polo, Përmbajtja: 100% Pambuk Origjina: Turqi

Brendi
Giovanni Ferrini
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
M
Ngjyra
 Kaltër e mbyllur
Lloji
Bluzë Polo
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9030199501836
Kaltër e mbyllur/Verdhë M
i disponueshëm
1995
+
9030199501837
Kaltër e mbyllur/Verdhë L
i disponueshëm
1995
+
9030199501839
Kaltër e mbyllur/Verdhë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501840
Kaltër e mbyllur/Verdhë 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501841
Kaltër e mbyllur M
i disponueshëm
1995
+
9030199501842
Kaltër e mbyllur L
i disponueshëm
1995
+
9030199501845
Kaltër e mbyllur 3XL
i disponueshëm
1995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj