Bluzë Polo Për Meshkuj Giovanni Ferrini P24-3740

Mint

Stili:P24-3740

1995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emërtimi: Bluzë Polo, Përmbajtja: 100% Pambuk Origjina: Turqi

Brendi
Giovanni Ferrini
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
M
Ngjyra
 Mint
Lloji
Bluzë Polo
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9030199501690
Bardhë M
i disponueshëm
1995
+
9030199501691
Bardhë L
i disponueshëm
1995
+
9030199501692
Bardhë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501693
Bardhë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501694
Bardhë 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501695
Zezë M
i disponueshëm
1995
+
9030199501696
Zezë L
i disponueshëm
1995
+
9030199501698
Zezë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501699
Zezë 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501700
Kaltër e mbyllur M
i disponueshëm
1995
+
9030199501702
Kaltër e mbyllur XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501703
Kaltër e mbyllur XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501705
Kaltër e hapur M
i disponueshëm
1995
+
9030199501706
Kaltër e hapur L
i disponueshëm
1995
+
9030199501707
Kaltër e hapur XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501708
Kaltër e hapur XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501711
Kuqe L
i disponueshëm
1995
+
9030199501712
Kuqe XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501713
Kuqe XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501714
Kuqe 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501715
Mint M
i disponueshëm
1995
+
9030199501720
Kaftë M
i disponueshëm
1995
+
9030199501722
Kaftë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199501723
Kaftë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199501724
Kaftë 3XL
i disponueshëm
1995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj