Bluzë Polo Për Meshkuj Giovanni Ferrini P24-3745

Kaltër e hapur/Bardhë

Stili:P24-3745

1995
i disponueshëm
+
Shtoje Lista e deshirave

Emërtimi: Bluzë Polo, Përmbajtja: 100% Pambuk Origjina: Turqi

Brendi
Giovanni Ferrini
Gjinia
Meshkuj
Madhesia
L
Ngjyra
 Kaltër e hapur/Bardhë
Lloji
Bluzë Polo
Kërko të ngjashme

Asnjë vlerësim i gjetur

  Kodi Ngjyra Madhesia Disponueshmëria Çmimi  
9030199502145
Mint L
i disponueshëm
1995
+
9030199502146
Mint XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502147
Mint XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502148
Mint 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502149
Bezhë L
i disponueshëm
1995
+
9030199502150
Bezhë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502151
Bezhë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502152
Bezhë 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502153
Kaltër e hapur/Bardhë L
i disponueshëm
1995
+
9030199502154
Kaltër e hapur/Bardhë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502155
Kaltër e hapur/Bardhë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502156
Kaltër e hapur/Bardhë 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502158
Verdhë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502161
Kaltër e mbyllur/Vishnje L
i disponueshëm
1995
+
9030199502162
Kaltër e mbyllur/Vishnje XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502163
Kaltër e mbyllur/Vishnje XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502164
Kaltër e mbyllur/Vishnje 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502165
Vishnje L
i disponueshëm
1995
+
9030199502166
Vishnje XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502167
Vishnje XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502168
Vishnje 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502169
Bardhë L
i disponueshëm
1995
+
9030199502170
Bardhë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502171
Bardhë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502172
Bardhë 3XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502173
Kaftë L
i disponueshëm
1995
+
9030199502174
Kaftë XL
i disponueshëm
1995
+
9030199502175
Kaftë XXL
i disponueshëm
1995
+
9030199502176
Kaftë 3XL
i disponueshëm
1995
+
Artikujt të cilat ju mund të jeni të interesuar
  • Të Rejat
  • Në Zbritje
  • Shikuar së fundi
 
Dorëzimi i shpejtë dhe me cilësi të lartë

Dërgesa në të gjithë vendin

Sigurimi i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë vetëm ato mallra për të cilat jemi të sigurt

Mundësi kthimi brenda 7 dite

Keni 7 ditë për të testuar blerjen tuaj